الرئيسية / تحقيق / Amsterdam Oost ..Assadaaka Community

Amsterdam Oost ..Assadaaka Community

Amsterdam Oost ..Assadaaka Community

Uitnodiging voorlichtingsbijeenkomst Assadaaaka Community en Brandweer

  Uitnodiging voorlichtingsbijeenkomst Assadaaaka Community en Brandweer Amsterdam Oost op dinsdag 8 novembre: Hoe houd ik mijn huis warm én veilig? De l’hiver staat voor de deur, het wordt weer kouder. Dat betekent dat de verwarming of kachel aan moet. Door de hoge energie en gasrekening gaan mensen ook op zoek naar alternatieve manieren om hun huis te verwarmen. Dat kan best gevaarlijk zijn, vanwege het risico op brand en koolmonoxide. Ok rencontré een gaskachel heb je een risico op koolmonoxide. De Brandweer Amsterdam Oost komt daarom op dinsdag 8 novembre bij Assadaaka Community uitleg over het voorkomen van brand in een teveel aan koolmonoxide in je huis. Rook- en koolmonoxidemelders zijn verplicht in ieder huis, maar voorkomen hiervan is nog belangrijker!. Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatieve voorlichtingsbijeenkomst door de Brandweer Amsterdam Oost, over dit belangrijke onderwerp. Houd uw huis veilig en kom langs bij Assadaaka Community à partir du 8 novembre ! Wat: Voorlichtingsbijeenkomst brandveiligheid en koolmonoxide gevaar Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam Datum: dinsdag 8 novembre 2022 Tijd: 12:00rust – 14:00 uur Pour contacter plus d’informations sur le neem Ahmed El Mesri: 06727 de info@assadaaka.nl

*********************************

Telegraaf-Mensheid Pers  …Abderrahim Fakir IdrissiMAIL ..Aljazirapress@yahoo.nl….S/N 243584477 Opgericht: Rotterdam

  …Geb .Datum .. 251057….Januari 2001 Kenmerk..1700234847-2.. Een onafhankelijk tijdschrift over social e, economische, politieke en wetenschappelijke vraagstukken uit Nederland over de hele wereld..Druk op officiële supervisor.

عن admin

شاهد أيضاً

حفل عقد قران صاحب السمو الملكي الأمير الحسين بن عبد الله الثاني

حفل عقد قران صاحب السمو الملكي الأمير الحسين بن عبد الله الثاني، ولي عهد المملكة …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *