الرئيسية / تحقيق / Nederland, Shaima Al-Masmoudi

Nederland, Shaima Al-Masmoudi

..abderrahim fakir idrissi… Telegraaf Mensheid Nederland

De Marokkaanse ontwerper, gevestigd in Nederland, Shaima Al-Masmoudi, presenteerde een gevarieerd en rijk assortiment van opvallende kleuren die passen bij de lampen. De ontwerper vermengde de originaliteit van het verleden met de moderniteit van het heden en creëerde een geweldige harmonie en een unieke esthetiek die het publiek verbaasde. Al-Masmoudi behield de delicate en mooie details van de originele Marokkaanse kaftan, die sterk terug te vinden zijn in haar ontwerpen die een hoge smaak weerspiegelen in de selectie van materialen en kleurgradatie. Dit assortiment onderscheidde zich door zijn schitterende kleuren en zijn authentieke traditionele borduurwerk. Creaties gedrukt door een bijzondere esthetiek. Luxe jurken bezaaid met glamoureuze en geweldige stukken. En ze vertrouwde op de grimmige kleuren zoals rood, smaragdgroen en violet, kleuren die ze in de ontwerpen van kaftans introduceerde.

عن admin

شاهد أيضاً

L’Oscar

L’Oscar L’Oscar du cinéma de la meilleure actrice dans un second rôle Lupita Nyong’o, née …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *